Widerrufsrecht

 Download herroepingsformulier

RETOUR

Bent u toch niet helemaal tevreden over de aankoop? Dat is geen probleem, wij hanteren na aankoop van het product 14 dagen bedenktijd. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om je aankoop te retourneren tegen terugbetaling. LUSQ behoudt zich het recht om op basis hiervan de retour zending in behandeling te nemen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.  Neem daarvoor contact op met support@lusq.com. 

Ruilen wegens beschadiging

LUSQ behoudt zich het recht voor om alleen artikelen te ruilen als deze bij levering beschadigd of kapot zijn. Als je de producten voor hetzelfde artikel/dezelfde artikelen wilt inruilen, neem dan contact met ons op via support@lusq.com

 

TERUGBETALING

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer weet ik of deze is goedgekeurd?

Wanneer uw artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u een e-mail waarin staat dat LUSQ de geretourneerde artikel met succes heeft ontvangen. We houden u vervolgens op de hoogte van de status (goedgekeurd / afgewezen) van het geretourneerde artikel.

 Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.